За нас

Дентален център Вирту е създаден от екип млади, квалифицирани и международно познати лекари, насочени към внедряването в България на световната тенденция за тясна специализация в денталната медицина. Благодарение на този модел на лечение предоставяме и поддържаме висок стандарт в обслужването на нашите пациенти, както и оптимални решения за всеки отделен случай.

Наред с високото качество на предоставяните услуги в сферата на имплантологията, протетиката, парадонтологията  и др., екипът е силно фокусиран и в иновативните методи на лечение и въвеждането им в практиката като използаването на микроскоп, кадкам технологии, дигитален дизайн на усмивката,  работа под изолация с кофердам и други.

На територията на клиниката се помещава зъботехническа лаборатория, което значително подобрява работния процес и крайния резултат за нашите пациенти.

Държим на индивидуалния подход в обслужването и се стремим да поддържаме клиентите на дентален център Вирту винаги информирани с помощта на онлайн консултации от водещи специалисти, както и на имейл: office@virtue-dentalcenter.com

За Ваше удобство разполагаме със собствен паркинг.