За нас

Начало | За нас 

Дентален център Вирту е създаден през 2016г. от д-р Бояна Бянова и екип от високо квалифицирани и международно признати лекари, насочени към внедряване в България на световната тенденция за тясна специализация в денталната медицина. Благодарение на този модел на лечение предоставяме и поддържаме висок стандарт в обслужването на нашите пациенти, както и оптимални решения за всеки отделен случай.

Наред с високото качество на предоставяните услуги в сферата на имплантологията, протетиката, пародонтологията и др., екипът е силно фокусиран и в иновативните методи на лечение и въвеждането им в практиката като използаването на микроскоп, кадкам технологии, дигитален дизайн на усмивката, работа под изолация с кофердам и други.

Как работим във Вирту?

На базата на събраната информация нашия екип изработва пoдробен план на лечение и неговите варианти, ако са възможни такива, който включва диагнози, процедури, времетраене, финансов план и последователно етапите на лечение.

Екип

Д-р Бояна Бянова

Д-р Димитър Василев

Д-р Трайко Балабанов

Д-р Сергей Махаев

Пациентите за нас

Винаги съм имала проблемни зъби и доста посещения при зъболекар. След срещата ми с д-р Бянова мога да се усмихвам с увереност, а на зъболекар ходя само за почистване на зъбен камък. Много съм благодарна на целия екип, страхотни специалисти, много любезни и винаги усмихнати. Горещо ги препоръчвам на всичките си приятели и познати.

Галина Иванова Пазарджик

Изключително точни и прецизни, направо виртуози в стоматологията!

Иван Станимиров София

Още по време на консултацията ме впечатли техния професионализъм, изготвиха ми план на лечение и ценова оферта, обясниха ми всички процедури и как планират да се случи. За пръв път видях такова отношение и планиране в детайли! Благодарение на др Бянова и нейния екип имам красива и здрава усмивка, която показвам с гордост.

Марина Игнатова София

Много ведър и позитивен екип от невероятни специалисти. Всички имат и невероятно чувство за хумор.

Тодор Мирчев София

Д-р Бянова е магьосница! Не съм си и мечтала да имам толкова красива и естествена усмивка. Дълго време се въздържах от лечение, защото се притеснявах, че новите ми зъби ще изглеждат изкуствено. Радвам се, че в България има специалисти на световно ниво, д-р Бянова е най-добрата!

Албена Тодорова Англия
Споделете