Екип и клиника

Начало | Екип и клиника

P1030139
virtue dental center

Дентален център Вирту

Дентален център Вирту е един от водещите дентални клиники в София. Доктор Бянова и нейният екип от високо квалифицирани и международно признати лекари са многократен победител в международния конкурс „Усмивка на годината“ в категории:

  •  Керамични възстановявания
  •  Композитни възстановявания
  •  Комплексно дентално лечение

Ние вярваме , че формулата за перфектно дентално лечение е симбиозата между екип от специалисти, иновативна апаратура, емпатия и внимание към пациента.

Заповядайте в нашата дентална клиника, за да усетите разликата.

Как работим във Вирту?

Ние във Вирту строго спазваме медицинската етика и затова се отнасяме професионално както към пацинтите с една пломба (обтурация), така и към тези с комплексно лечение. На всеки пациент се прави пълен скрининг както на заболяванията на зъбите, така и на меките тъкани, кости, стави. Подхода на един добър зъболекар винаги следва да бъде цялостен и задълбочен.

По време на консултацията (първото посещение) се снема подробен зъбен статус под увеличение, правят се рентгенови снимки, на по-сложните случаи се прави фотодокументация и се взимат отпечатъци за модели или проект. Снема се медицинска анамнеза за минали и настоящи заболявания, прием на лекарства, работа във вредна среда и др. Цялата медицинска документация е защитена, но може да бъде ползвана за консултация с гранични медицински специалисти при нужда.

На базата на събраната информация нашия екип изработва пoдробен план на лечение и неговите варианти, ако са възможни такива, който включва диагнози, процедури, времетраене, финансов план и последователно етапите на лечение.

На следващото посещение планът на лечение се обяснява и дискутира с пациента, който си тръгва с цялата информация на хартия – статус, план, финансова част и допълнителна информация.

Екип

  • All Departments
  • Имплантология и хирургия
  • Комплексно протетично лечение и естетични реставрации
  • Консервативно зъболечение и детска дентална медицина
  • Ортодонтия и детска стоматология

Д-р Бояна Бянова

Комплексно протетично лечение и естетични реставрации

Д-р Трайко Балабанов

Ортодонтия и детска стоматология

Д-р Сергей Махаев

Имплантология и хирургия

Д-р Иван Донков

Протетична дентална медицина

Пациентите за нас

Споделете